donderdag 19 juli 2012

Kijken, kijken, niet kopen

Ik hou van de IKEA, maar zoals velen vrees ik voor een IKEA-showroomhuiskamer. Daarom probeer ik niet te veel bij onze Zweedse vriend te kopen. Op sites zoals deens.nl, dille-kamille.nlloods5.nl, H&M home en ZARA home kun je vaak niet al te dure items scoren. Helaas is niet alles goedkoop, maar als je goed zoekt vind je relatief goedkope hebbedingetjes die zelfs thuisbezorgd worden! Of je noemt het gewoon investeren.

Dille en Kamille emaille opscheplepel 2,95

Nordal Deens bord hart roze 3,95

ZARA Alfa blanket 89,95Loods5 wasrek 69,95
Wat zijn jullie favoriete websites?
3 opmerkingen:

 1. Zara Home is geweldig! Ze hebben daar zulke mooie dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb echt niks met de IKEA winkels - ben er misschien 4 keer geweest. Koop mijn spullen meestal in tweedehands winkels en zoals ik heb begrepen komt veel uiteindelijk toch van de IKEA.

  over die showrooms gesproken: in Londen liep ik stage in een zakenhotel en elke 7 weken verbleven 4 showroomdecorators bij ons die verantwoordelijk waren voor de IKEA showrooms in UK . Toffe baan heb je dan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik hou er juist van om door de IKEA te struinen. Heerlijk. Alleen probeer ik nu wat minder te kopen.. Koop inderdaad liever iets bij de kringloop en dan lekker verven of opknappen :)

   Verwijderen