vrijdag 29 juni 2012

tips, tips, tips

Het is zomer en voor de meesten is het zomervakantie. Het is tijd om alles los te laten en te relaxen. Eigenlijk hoeft dat niet perse aan zomer c.q. vakantie gekoppeld te zijn, toch? Maak je niet druk is wat ik elke dag tegen mezelf zeg. Een grote grap dat 'loslaten'. Mij lukt het zeker niet elke dag, maar ik heb voor mijzelf wel een aantal tips om toch je hoofd leeg te kunnen halen. 


Tip 1
Maak een bucketlist. Schrijf op papier op wat jij deze week nog moet doen en zo voorkom je dat je dingen vergeet. In andere woorden: minder in het hoofd, minder stress! Doe dit virtueel via www.bucketlist.org. Afstrepen is het nieuwe zwart!


Tip 2
Maak tijd vrij voor leuke dingen. De aloude tip van grootmoeder en naar grootmoeder moeten we luisteren. Laten we eerlijk zijn: wie heeft er nu werkelijk niks gehad aan grootmoeders azijntips? http://www.vooroma.nl/tipsentrucs/azijntips.htm


Tip 3
Luister naar muziek. Laat de artiest jou vertellen hoe het zit zodat je zelf even niet hoeft na te denken. Maak een playlist met onder andere de wijze raad don't worry, be happy van Bobby McFerrin of ga lekker glibberen op jaren '90 hits van Jodeci, Keith Sweat en Ginuwine. Over muzieksmaak valt niet te twisten dus ga vooral voor jouw lievelingsmuziekjes. 


Ik heb youtube al aanstaan dus ik ga mijn hoofd eens gemoedelijk leegpompen. Wat zijn jullie tips voor een stress-vrij dagje?

2 opmerkingen:

  1. Jij kan goed schrijven zeg! Ik ga je volgen, volg je mij ook?


    amsterdamfashionplaza.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen